We gaan het hebben over “Magnetic”

Magnetic is een moderne variant van memo's met plakrand, traditionele whiteboards en andere notitie mogelijkheden, waardoor notitie's maken wordt zoals het zou moeten zijn in de 21ste eeuw. En hier is het geheim - Magnetic is niet echt gemaakt van papier. Het is gebaseerd op een unieke, gepatenteerde technologie genaamd “statisch geladen polypropyleen film”, die dubbelzijdig te gebruiken is en volledig kleeft of plakt aan iedere gladde en droge ondergrond. In plaats van lijm en een plakrand blijft magnetic alleen kleven door middel van een statische lading. Weet je nog dat we vroeger als kind een ballon tegen onze haren of kleding wreven en die vervolgens aan de muur bleef kleven? Dezelfde techniek gebruikt in principe Magnetic. Notitie maken, verwijder een blaadje van het pakje, en laat het aan de muur of andere ondergrond kleven, waarbij je het kunt blijven verschuiven, zonder het van de ondergrond af te halen. De gekleurde kant dient als een normaal schrijfblad, de witte achterkant is uitwisbaar net als een whiteboard.

Kleeft zich vast aan elk glad oppervlak

Magnetic geeft u de de mogelijkheid de notitie te laten kleven en te verschuiven waarheen u ook maar wilt, op: hout, plastic, glas, papier, metaal, steen, kurk, leer, en zelfs enkele stoffen. Ben u klaar met notities en memo's die iedere keer opnieuw vallen, welke u vast zet met naalden, die krullen of ezelsoren hebben? Probleem opgelost!

Statisch geladen en zonder lijm

Magnetic is een moderne variant van normaal notitie papier, welke statisch geladen is, in plaats van een lijmrand. Op basis van onze unieke gepatenteerde technologie, biedt Magnetic een dubbelzijdige, een in zijn geheel langdurig klevende, op bijna iedere gladde en droge ondergrond memo en notitie papier. Magnetic blijft zijn statische lading weken vasthouden tot zelfs maanden aan een stuk.

Whiteboard functie

De achterkant van Magnetic is als een uitwisbaar whiteboard dat je keer op keer kunt gebruiken. Schrijf met een whiteboardmarker, uitwissen, en schrijf opnieuw!

Laat uw creativiteit de vrije loop

Magnetic is een geweldige tool voor brainstormsessies, mind-mapping, planning, werken in teamverband, onderwijs, tekenen, het verfraaien van uw interieur, en natuurlijk, het achterlaten van notities en berichten voor uw familie of collega's. Laat Magnetic kleven aan gipsplaten, computerschermen, TV schermen, koelkasten, ramen, muren, kunst en zelfs enkele stoffen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Perfectioneer uw Stijl

Magnetic combineert alle kwaliteiten van normaal papier en duwt ze nog een stap verder. Het gladde satijnachtige oppervlak is beschrijfbaar met ieder soort pen, potlood of stift. U zult aangenaam verrast zijn te zien dat uw handschrift mooier is dan ooit op Magnetic.

Bespaar geld

Koop geen gigantische voorraad meer aan traditionele notities blokjes. Beide zijden van Magnetic zijn statisch geladen, zodat u beide kanten kunt gebruiken. En de witte kant zelfs iedere keer opnieuw. Uitwissen en opnieuw beschrijven!

Al uw wensen worden vervuld

Magnetic zou wel eens de meest veelzijdige papier gebaseerde oplossing in de wereld kunnen zijn. De gekleurde kant heeft beschrijfbaar oppervlak voor potlood, pen of stift en is niet uitwisbaar. De andere kant is als een whiteboard dat je keer op keer kunt gebruiken.

MILIEUVRIENDELIJK

Magnetic is milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Magnetic is verkrijgbaar in zeven maten en acht kleuren. Al onze producten vindt u op deze website.