Over Tesla Amazing

Wij zijn er van overtuigd dat u ook wel eens in de situatie bent geweest een plak memo op te hangen om uiteindelijk super gefrustreerd te worden. Het krult omhoog, de bekende ezels oren of het valt er gewoon af. Sinds het uitvinden van papier met een plakrand in de 50er jaren is er geen innovatie of verandering geweest op dit gebied. Dat is meer dan 60 jaar stagnatie.

We kunnen dus wel naar de maan en terug. We printen menselijke organen met een 3D printer. We hebben inmiddels auto's die kunnen rijden zonder bestuurder. Maar op kantoor en in ons huis, waar we toch het meest van ons leven doorbrengen, hebben we het nog steeds niet voor elkaar gekregen een papiertje dat te laten doen wat het moet doen. Blijven hangen zoals wij het wensen. Dit is toch het digitale tijdperk? Hebben we geen recht om inmiddels papier te hebben dat even modern is als onze computers en tablets?

Dus, hebben wij van Tesla Amazing ons een doel gesteld! Laat de wereld genieten van een nieuwe generatie papier dat past bij de 21ste eeuw. Door de inspiratie van Nikola Tesla zijn er experimenten uitgevoerd met statisch geladen papier, meer dan honderden testen werden er uitgevoerd. Dit is uiteindelijk hoe Magnetic is geboren.

Tesla Amazing is een snel groeiend internationaal team dat zijn debuut kreeg op de fondsen werving site “Kickstarter”. Dit was in Maart 2015. Samen met 6000 individuele investeerders werd het mogelijk gemaakt om $240.000,- in te zamelen. Sinds deze fondsenwerving is het team uitgegroeid tot 50 importeurs in 28 verschillende landen en nog steeds aan het groeien en ontwikkelen. Het hoofdkantoor bevind zich in Estland en inmiddels wordt er gedeeltelijk geproduceerd in Finland.